jump to navigation

Lagi-lagi papercraft ;) 18 Januari 2010

Posted by azmirul in Hobby.
Tags: ,
add a comment

Koleksi papercraft (sebelum dibuang, heher) yang aku baru buat tadi:

berikut disertakan link semua instruction papercraft di atas termasuk link papercraft yang malas aku nak buat:  (selanjutnya…)

Papercraft lagi (iPhone paper stand)… 17 Januari 2010

Posted by azmirul in Hobby.
Tags: ,
add a comment

lagi link website papercraft dan origami:

Kat bawah ni, gambar iPhone stand dari kertas yang aku buat tadi ikut instruction dari link berikut:

http://www.dessinemoiunobjet.com/iphone-and-itouch-paper-stand-dock/

(selanjutnya…)

Origami dan Papercraft 16 Januari 2010

Posted by azmirul in Hobby.
Tags: ,
add a comment

Salah satu hobby aku, membuat paper craft dan origami sebab cuma memerlukan kertas A4 (kadang2 perlu gunting & gam) dan yang paling penting kesabaran… heher.. tadi tengah browse internet, terjumpa origami kapal terbang dan teringin pulak nak buat sebab dah lama tak buat origami atau papercraft. ni link dia:

Paper Airplanes Gallery

http://www.amazingpaperairplanes.com/Gallery.html

kat bawah ni gambar hasil yang aku buat tadi… (selanjutnya…)