jump to navigation

Gambar gerhana bulan Dec 2009/ Jan 2010 dari wikipedia 1 Januari 2010

Posted by azmirul in Astronomy, Astrophotography.
Tags: ,
add a comment

aku suka info dari wikipedia, dahler free cepatpulak update… hheher… walaupun ketepatan maklumat mungkin tak sesuai utk tujuan akademik… tapi maklumat disediakan amat memadai utk kebanyakan orang macam aku… selain tu, di wikipedia juga ada info gerhana bulan sampai tahun 2020!!! ┬ámalam tadi tak dapat tengok live sebab kat tempat aku langit mendung (rasernyela sebab sebelum aku tido gelap ajer, tapi kalau cerahpun tak pastiler aku bangun tengok.. lagi2 malam jumaat hahaha), ┬ámemandangkan tak dapat tengok live, tayangan ulangan gambar dari wikipedia kat bawah ni kira okler: (selanjutnya…)

Advertisements