jump to navigation

Senarai buku yg aku baca sepanjang 2009 19 Disember 2009

Posted by azmirul in Buku.
Tags:
3 comments

hobby astronomy stop kejap memandangkan 2/3 hari ni cuaca tak menentu… so, aku balik kpd hobby lamer iaitu membaca.. malam tadi, aku try compile list semua buku yg aku dah beli & baca sepanjang 2009 (persediaan utk kira income tax, heher)… rasernya tahun ni memang produktif sungguh sebab berdasarkan simpanan resit rupa2nya aku dah beli dan baca (at least) lebih 40 buku yg mempunyai lebih 8,000 halaman muka surat sepanjang tahun 2009 ni… heher..

tu blum termasuk majalah (eg Tempur, Mastika, Apo, Stuff, T3, Ujang, Digital Camera, Solusi, TopGear, AutoCar, etc)/surat khabar/article/buku2 yg blum habis dibaca/ dan bacaan2 lain yg dah lupa…   ni aku nak share antara buku aku baca tahun ni: (selanjutnya…)