jump to navigation

Snapshots of my Astro Beyond (B.yond) HD Channel 20 Januari 2010

Posted by azmirul in Uncategorized.
Tags: , , ,
1 comment so far

*kat bahagian bawah ada lagi gambar snapshots HD channel yang aku capture kat rumah aku untuk tatapan.

initial impression lepas install HD channel ni, bagi aku not bad ler… heher… aku cakap macam tu sebab aku dah pernah tengok gambar yang sama atau lagi lawa kalau guna blu-ray movie+ full hd tv… lagi satu, bagi aku patutnya HD channel ni dah lama Astro provide, kira sekarang consider lambat… tapi for info, HD channel ni kalau compare dengan channel standard astro guna decoder lama memang jauh beza, walaupun kat rumah aku cuma guna hd ready tv (720p / 1280×720 progressive) berbanding full hd tv (1080p HD / 1920×1080 progressive)…

lagi satu channel-channel lama yg bukan HD pun ada improvement nampak lagi cantik… (selanjutnya…)

Advertisements