jump to navigation

Origami dan Papercraft 16 Januari 2010

Posted by azmirul in Hobby.
Tags: ,
trackback

Salah satu hobby aku, membuat paper craft dan origami sebab cuma memerlukan kertas A4 (kadang2 perlu gunting & gam) dan yang paling penting kesabaran… heher.. tadi tengah browse internet, terjumpa origami kapal terbang dan teringin pulak nak buat sebab dah lama tak buat origami atau papercraft. ni link dia:

Paper Airplanes Gallery

http://www.amazingpaperairplanes.com/Gallery.html

kat bawah ni gambar hasil yang aku buat tadi… sebenarnya ekor dia salah potong tapi tak kisahler, janji dapat kepuasan… lepas ambil gambar terus buang, menyemak ajer kat meja aku (ni macam memancingler, catch and release… hahaha…)

Link-link origami dan paper craft yang lain:

Komen-komen»

No comments yet — be the first.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: