jump to navigation

Gambar gerhana bulan Dec 2009/ Jan 2010 dari wikipedia 1 Januari 2010

Posted by azmirul in Astronomy, Astrophotography.
Tags: ,
trackback

aku suka info dari wikipedia, dahler free cepatpulak update… hheher… walaupun ketepatan maklumat mungkin tak sesuai utk tujuan akademik… tapi maklumat disediakan amat memadai utk kebanyakan orang macam aku… selain tu, di wikipedia juga ada info gerhana bulan sampai tahun 2020!!!  malam tadi tak dapat tengok live sebab kat tempat aku langit mendung (rasernyela sebab sebelum aku tido gelap ajer, tapi kalau cerahpun tak pastiler aku bangun tengok.. lagi2 malam jumaat hahaha),  memandangkan tak dapat tengok live, tayangan ulangan gambar dari wikipedia kat bawah ni kira okler:

http://en.wikipedia.org/wiki/December_2009_lunar_eclipse

Gambar gerhana bulan dari Ireland (source:Wikipedia)

Gambar dari Thailand (source: Wikipedia)

Gambar dari India (source: Wikipedia)

update 2 Jan 2010:

Komen-komen»

No comments yet — be the first.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: