jump to navigation

Origami dan Papercraft 16 Januari 2010

Posted by azmirul in Hobby.
Tags: ,
trackback

Salah satu hobby aku, membuat paper craft dan origami sebab cuma memerlukan kertas A4 (kadang2 perlu gunting & gam) dan yang paling penting kesabaran… heher.. tadi tengah browse internet, terjumpa origami kapal terbang dan teringin pulak nak buat sebab dah lama tak buat origami atau papercraft. ni link dia:

Paper Airplanes Gallery

http://www.amazingpaperairplanes.com/Gallery.html

kat bawah ni gambar hasil yang aku buat tadi… sebenarnya ekor dia salah potong tapi tak kisahler, janji dapat kepuasan… lepas ambil gambar terus buang, menyemak ajer kat meja aku (ni macam memancingler, catch and release… hahaha…)

Link-link origami dan paper craft yang lain:

About these ads

Komentar»

No comments yet — be the first.

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: